Welcome Monster Dash volunteers! Listed below are the positions available for race day. Below please fill out your name and email address in the contact us form below. In the comments section, list your preferred position and we will try to accommodate you as best we can. We may need to reassign positions based on number of volunteers. Thanks in advance for your flexibility. **Halloween costumes strongly encouraged**
•Pre event/Set-up *Serious inquiries only* Assist event staff with unloading tables, tents, chairs, etc. Also assist with course set-up. Time commitment: 2hrs, ~6:30am-8:30am. •Course monitors Cheer for and support all Monster Dash participants. Assist with course set-up, direct runners and walkers. Walk course to ensure safe finish for all. Requires standing and walking for extended periods (up to 1.5 miles). Assist with course tear down and clean up. Time commitment: 2hrs, 45mins; ~8:00am - 10:45am. •Runner care Set-up runner nutrition & hydration station. Hand out snacks and drinks to runners. Time commitment: 2hrs, ~8:45am - 10:45am. •Designated medal givers Hand out medals at the finish line of the little monsters dash. Assist with tear down and clean-up of the registration area. Time commitment: 1.5 hours, ~9:00am - 10:30am. •Pumpkin decorating monitors Assist with set-up & clean-up of the pumpkin area; monitor art station during event. Time commitment: 2hrs, ~8:30am - 10:30am. •Post event clean-up Assist event staff with race breakdown and clean-up. Time commitment: 2hrs, ~10:00am - 12:00pm.